• Gastlessen
  • Vieren
  • de leerlingenraad
  • Op kamp met groep 8
  • Kanjertraining
  • Spelletjescircuit
  • instrument in de klas

Gastlessen

Vieren

de leerlingenraad

Op kamp met groep 8

Kanjertraining

Spelletjescircuit

instrument in de klas

BONNEBREAK

BonneBREAK info voor de BonnetopBuitenschools programma 
De kinderen worden betrokken bij het ontwikkelen van ons buitenschoolse programma. Dit doen we door samen te overleggen, we maken mindmaps en doen verschillende spelvormen. Om binnen- en buitenschools leren te verbinden, gebruiken we de suggesties van leerkrachten. 

Regelmatig zijn er activiteiten en projecten onder de noemer BonneBREAK voor alle kinderen. 

Opvang zomervakantie Tijdens de zomervakantie is de school dicht en de kinderopvang geopend. De BSO biedt een afwisselend vakantiezotheidsprogramma. U vindt het programma in de bijlage. De pedagogisch medewerkers hebben er zin in!


Zomerkamp FanFit
In de coronatijd zijn de collega’s van Eigen&Wijzer achter de schermen druk bezig geweest met het organiseren van een zomerkamp voor kinderen van 6-10 jaar. Vanwege de versoepelingen is het mogelijk om dit kamp te laten plaatsvinden. Het kamp vindt plaats in Sneek, maar is toegankelijk voor alle kinderen uit het land. Klanten van Eigen&Wijzer krijgen een korting die kan oplopen tot 75%, afhankelijk van de inzet van BSO dagen tijdens het kamp. Komt een kind bijvoorbeeld naar het kamp maar gaat het ook naar de BSO op maandag en dinsdag, dan zijn deze kampdagen praktisch gratis. Het kamp is ook toegankelijk voor kinderen die niet naar de opvang gaan. Iedereen van 6-10 jaar is welkom! Meer informatie over het zomerkamp vindt u in de bijlage:


BSO 
Op onze bovenbouwlocatie Bonnetop vind je de 9+ BSO, een stoere en fijne plek voor de oudste kinderen binnen ons IKC. We bieden uitdagende activiteiten en daarnaast is er veel vrijheid en genoeg tijd om lekker te relaxen.

IKC Bonifatius     Leeuwarderweg 30, 8605 AH Sneek     t 0515 - 412 719     info@bonifatiussneek.nl