• Gastlessen
  • Vieren
  • de leerlingenraad
  • Op kamp met groep 8
  • Kanjertraining
  • Spelletjescircuit
  • instrument in de klas

Gastlessen

Vieren

de leerlingenraad

Op kamp met groep 8

Kanjertraining

Spelletjescircuit

instrument in de klas

Een tweede peutergroep bij IKC Bonifatius!

Een tweede peutergroep bij IKC Bonifatius!

Vanwege het succes van de peuterdagopvang is het tijd om door te groeien naar een tweede peutergroep.  Dit betekent weer volop plek voor nieuwe peuters om bij ons te spelen, ontdekken en ontwikkelen.

Met ingang van 30 september starten wij op maandag en donderdag met een nieuwe peutergroep op het plein voor de dagopvang. De groep is geopend van 8:15-11:45 uur en van 8:15-14:15 uur. Op maandag en donderdag is Shanna Stegeman werkzaam bij de peuterspeelzaal.

De basisgroep van uw kind is afhankelijk van de behoeften van uw kind en het pakket dat u afneemt. De kinderen die de hele dag bij de opvang blijven, worden standaard opgevangen bij de peuterdagopvang. Voor de kinderen die een halve dag komen, wordt vanuit de expertise van de pedagogisch medewerkers gekeken naar de fijnste plek voor uw kind. 

De peuterdagopvang en peuterspeelzaal werken intensief samen waardoor peuters van beide groepen elkaar ontmoeten en in eigen tempo kunnen spelen, ontdekken en ontwikkelen. 

Bent u nieuwsgierig? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen! 
Voor het maken van een afspraak of vragen kunt u bellen met onze pedagogisch medewerkers: 06-15392480 en mailen naar shanna.stegeman@eigen-en-wijzer.nl.
Wilt u meteen inschrijven? Stuur dan een mail naar administratie@eigen-en-wijzer.nl of bel met onze collega’s van de klantwijzer: 035-5826035.

<< terug naar overzicht
IKC Bonifatius     Leeuwarderweg 30, 8605 AH Sneek     t 0515 - 412 719     info@bonifatiussneek.nl