• Gastlessen
  • Vieren
  • de leerlingenraad
  • Op kamp met groep 8
  • Kanjertraining
  • Spelletjescircuit
  • instrument in de klas

Gastlessen

Vieren

de leerlingenraad

Op kamp met groep 8

Kanjertraining

Spelletjescircuit

instrument in de klas

Open dag IKC Bonifatius

Open dag IKC Bonifatius

Persbericht
SNEEK - Op woensdagochtend 11 maart 2020 opent IKC Bonifatius haar deuren tussen 10.00 en 12.00 uur. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op beide locaties aan de Leeuwarderweg en aan de Looxmastraat. Leerlingen staan klaar om rondleidingen te verzorgen en ouders delen hun ervaringen onder het genot van een kop koffie.
De juffen en meesters zetten de deuren van de lokalen open voor ouders en belangstellenden, zodat zij een indruk krijgen van de sfeer en van wat kinderen leren op de Bonne (0-9 jaar) en op de Bonnetop (10-13 jaar).
De pedagogisch medewerkers vertellen over de peuter en babyopvang en over de voor- en naschoolse opvang. Want behalve basisonderwijs biedt IKC Bonifatius opvang voor kinderen van 0-4 jaar. De overstap van een peuter- naar een kleutergroep verloopt daardoor soepel. Na schooltijd is de BSO, met een gevarieerd activiteitenaanbod, een plezierige plek voor kinderen.

Directeur Karin Staal: “Bij IKC Bonifatius zijn wij Samen Eigen Wijs. Wij zorgen Samen voor een fijne speel en leeromgeving. We stimuleren de eigenheid van kinderen en helpen hen bij het ontwikkelen van wijsheid om de wereld om hen heen te ontdekken en begrijpen. Ontwikkeling en groei van ieder kind is ons uitgangspunt”.

Wees welkom!
Woensdag 11 maart Open Huis IKC Bonifatius van 10 tot 12 uur

 
Locatie Bonne, Leeuwarderweg 30, Sneek, baby-  en peuteropvang, groepen 1-5 en VSO-BSO
 
Locatie Bonnetop, Looxmastraat 39, Sneek, groepen 6-8 en BSO 9+

<< terug naar overzicht
IKC Bonifatius     Leeuwarderweg 30, 8605 AH Sneek     t 0515 - 412 719     info@bonifatiussneek.nl