• Gastlessen
  • Vieren
  • de leerlingenraad
  • Op kamp met groep 8
  • Kanjertraining
  • Spelletjescircuit
  • instrument in de klas

Gastlessen

Vieren

de leerlingenraad

Op kamp met groep 8

Kanjertraining

Spelletjescircuit

instrument in de klas

Bericht van pastoor

Bericht van pastoor

Welkom bij kindercatechese: maandag 28 september van start  
 
Beste jongens en meisjes,
We nodigen jullie allemaal van harte uit bij de kindercatechese. Het is om de week op de maandagmiddagen in het Martinushuis en je kunt via de kerk aan de Singel naar binnen.
We beginnen de catechese met een kopje thee en een koekje. Wekelijks wordt er iets in een schriftje geschreven, telkens door een ander kind, en wordt dit voorgelezen. Dit kan een gebedje zijn of iets wat hij of zij heeft meegemaakt. Pastoor leest dan ook een verhaaltje voor uit de Kinderbijbel en aan de hand hiervan doen we allerlei leuke activiteiten zoals spelletjes, knutselen, praten of zingen.
Het kan ook zijn dat we met z’n allen  ergens of bij iemand of ergens “op bezoek gaan…”.  Zo waren we weleens bij de Kledingbank in Bolsward, bij het Atrium en ook bij de Rabobank. Soms bakken we ook in de keuken van de pastoor lekkere koekjes.
We beginnen dus Maandag 28 september om 14:30 uur (tot 15:30 uur) in het Martinushuis. Je mag uiteraard een vriendje/ vriendinnetje of een klasgenootje meenemen hoor!
Omdat het zondag 4 oktober Dierendag is zullen we tijdens de catechese hier aandacht aan schenken. De viering op zondag 4 oktober begint om 11:00 uur en jullie mogen allemaal een huisdier meenemen. Pastoor zal deze dieren gaan zegenen.
 Veel groeten van de pastoor en tot maandag 28 september

<< terug naar overzicht
IKC Bonifatius     Leeuwarderweg 30, 8605 AH Sneek     t 0515 - 412 719     info@bonifatiussneek.nl